پونه کوهی خشک شده پر طرفدار

پونه کوهی خشک:
پونه کوهی خشک یک گیاه غیر قابل جایگزین برای سبزی خشک قورمه سبزی غذاهای ایتالیایی و مکزیکی است که نیاز به پنیر و گوجه فرنگی دارد.

به رسمیت شناخته شده است و به نظر می رسد بهتر است خشک شود تا تازه.

 

این یک تاپینگ حیاتی برای پیتزا است و وقتی در مرغ، گوشت گاو و کوفته استفاده می شود، طعم زیبایی را آزاد می کند.

نوعی گیاه معطر که به عنوان چاشنی استفاده میکنند و خشک شده آن:
برگ بو خشک یک گیاه خشک ضروری است که به پاستا، برنج، خورش ها، سوپ ها و آب گوشت شیرینی و عطر ملایمی می بخشد.

برای اینکه بهترین نتیجه را از برگ بو داشته باشید، برگ های خشک شده را قبل از ریختن بسته بندی سبزی خشک خانگی در وعده غذایی خود تقسیم کنید.

همچنین یک گزینه عالی برای طعم دادن سبزی خشک به پودینگ برنج و کاستارد است.

آویشن:
آویشن خشک یک گیاه چند منظوره است که برای غذاهای مختلف مانند سوپ و خورش استفاده می شود.

این گیاه همچنین در پروتئین های چاشنی مختلف از جمله مرغ، ماهی کباب، ماهی آب پز، گوشت گاو، گوشت بره و کوفته مفید است.

آویشن خشک طعم منحصر به فردی دارد که سبزیجات خشک شده به هر وعده غذایی که استفاده می شود می دهد.

اسطوخودوس:
برای اینکه بهترین نتیجه را از اسطوخودوس خشک کنید.

مقدار کمی از آن را روی ماهی و گوشت بره چرب شده بریزید، سپس پروتئین‌های خود را سرخ کرده یا برشته کنید و مزه‌ای خوش طعم را دریافت کنید. اسطوخودوس خشک نیز به عنوان طعم دهنده برای کاستارد یا بستنی ایده آل است.

رزماری:
رزماری خشک عطر خود را در وعده های غذایی آهسته مانند بریز، غذای بره، سوپ به سبک ایتالیایی و خورش منتشر می کند. شما می توانید به صلاحدید خود از رزماری استفاده کنید.

اما توجه داشته باشید که فقط مقدار کمی از آن استفاده کنید، زیرا ممکن است در غذاها سیخ و برگ دار باشد.

  • منابع:
    1. The Best Ways to Use Dried Herbs
  • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی